TTV Çocuk Atölyeleri – Masalların Dünyasında

Türkiye Tiyatro Vakfı’nın çocuk etkinlikleri Roza Erdem tarafından düzenlenen MASALLARIN DÜNYASINDA: Kendi Masalımı Yazıyorum atölyesi ile devam ediyor.

Dünyanın en eski sanatlarından biri olan ve kökleri üç bin yıl geriye uzanan “öykü anlatıcılığı”, masalı/öyküyü renkli bir biçimde aktarırken dinleyicisiyle doğrudan ilişki kurarak onun da anlatının bir parçası olmasını sağlar.

İnsanı büyüten, dünyayı ve kendimizi tanımamızı, anlamamızı kolaylaştıran masalların çocuklara “hikâye anlatıcılığı” (storytelling) yöntemiyle aktarılacağı 6 haftalık bu çevrimiçi atölyede, çocuklar bir yandan bol bol masal dinleyip oyunlarla eğlenirken bir yandan da masalların yapısını öğrenerek kendi masallarını yazacaklar.

Atölye Bilgileri:
Tarihler: 17, 24 Nisan – 1, 15, 22, 29 Mayıs
Toplam 6 Hafta,
Cumartesi günleri saat: 10:30 – 12:00 arası
Yaş sınırı: 8 – 12 yaş
Katılım Ücreti: 450 TL

Etkinlik ücretinin Türkiye Tiyatro Vakfı Vakıfbank hesabına “Atölye katılım bağışı” açıklamasıyla yatırılmasını, ilgili dekontun aşağıdaki formun son kısmında belirtilen bölüme yüklenmesini rica ederiz.
Türkiye Tiyatro Vakfı
Sorularınız için info@turkiyetiyatrovakfi.org adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.