TTV Çocuk Atölyeleri – 6 Haftada Dünya Turu

Türkiye Tiyatro Vakfı’nın çocuk etkinlikleri Senem Donatan Mohan tarafından düzenlenen 6 Haftada Dünya Turu: Masal, Bilim ve Oyun Yolculuğu atölyesi ile başlıyor

Küresel salgının neden olduğu kapalılık günlerinde çocuklara yeni yerler görme, yeni kültürlerle, uygarlıklarla tanışma keyfini yaşatmak istiyoruz ve bunun aynı zamanda kendinden farklı olana ilgi ve merak uyandırmasını diliyoruz.

Çevrimiçi yapılacak atölyemizde altı hafta boyunca dünya turuna çıkacak olan çocuklar her hafta yeni bir ülkeyi ziyaret edip, yeni bir kültürü tanıyacaklar. O ülkenin bir masalını ve bir bilim öyküsünü dinleyip yeni, ilginç bilgiler öğrenecekler. Bununla da yetinmeyecekler, öğrendiklerini canlandırma oyunlarıyla pekiştirecekler.

Hayal dünyasında dünyayı keşfe çıkan çocuklar yol arkadaşlarıyla birlikte çok eğlenecekler.

Atölye Bilgileri:

Eğitmen: Senem Donatan Mohan
Tarihler: 6 – 13 – 20 – 27 Mart, 3 – 10 Nisan
Toplam 6 Hafta
Cumartesi günleri saat: 13:00 – 14:00 arası
Yaş sınırı: 7 – 11 yaş
Malzemeler: Atölye katılımcılarının yanlarında boş A4 kâğıtlar, renkli kuru boya kalemleri ve pastel boya bulunması yeterlidir.
Katılım Ücreti: 450 TL
Etkinlik Zoom programı üzerinden yapılacaktır.

Etkinlik ücretinin Türkiye Tiyatro Vakfı Vakıfbank hesabına “Atölye katılım bağışı” açıklamasıyla yatırılmasını, ilgili dekontun aşağıdaki formun son kısmında belirtilen bölüme yüklenmesini rica ederiz.
Türkiye Tiyatro Vakfı
Sorularınız için info@turkiyetiyatrovakfi.org adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.